Grønningen 34, 9800 Hjørring

Dejlig etplansvilla centralt i Hjørring

Velkommen til Grønningen 34 i Hjørring. Her kan I få nøglerne til en pragtfuld etplansvilla i et roligt kvarter. Fra adressen er I nær dagligvarebutikker, skole og daginstitution - alt som kan hjælpe en travl hverdagskabale med at gå op. I kan nemt cykle en tur til Hjørrings hyggelige bymidte, hvor der venter jer caféer og forskellige oplevelser. Samtidig er der gode bus forbindelser, og det er let at nå motorvejen.

Boligen er opført i 1968 og byder på 140 m2 med kombineret carport og garage, hvor der er et disponibelt rum. Villaen fremstår lys og indbydende med en rummelig planløsning, som tilgodeser den moderne børnefamilies behov - særligt med det dejlige opholdsmiljø. Derudover får I glæde af et nyere gæstetoilet og gangareal med klinker og gulvvarme.

Fra entréen viser den rummelige fordelingsgang vej til husets fire værelser, hvoraf de to har indbyggede skabe, og det ene har egen udgang til den store fliseterrasse. De fire værelser deles om et funktionelt badeværelse med badekar og bruser. Her er også vaskefaciliteter og gulvvarme til de kolde morgener.

I det fine, lyse U-formede køkken kan amatørkokken slå sig løs og lægge sidste hånd på aftensmaden, mens børnene sidder ved den hyggelige spiseplads og lave lektier. Måltidet nydes omkring spisebordet i opholdstuen, hvor der også er plads til bløde sofaer at slænge sig i efter aftensmaden. I stuen er det værd at bemærke det skønne lysindfald takket være de mange vinduespartier.

De lune sommermåneder tilbringes på den store og solrige fliseterrasse. Her kan I dase i solen, mens I venter på grillbøfferne der steger færdige. Haven er nem at passe, og græsplænen indbyder til udendørslege. I bunden af haven står et støbt skur perfekt til haveredskaber, trillebøre og legetøj.

Denne skønne villa er helt klar til nye ejere - kontakt os for en fremvisning.