Lille Østergade 2, 9800 Hjørring

Byhus centralt i Hjørring!

På en central adresse i Hjørring ligger dette charmerende byhus og venter på nye ejere. Her får I både en hyggelig bolig med 82 veludnyttede kvadratmeter, et udhus i to etager med et hav af anvendelsesmuligheder, en kælder til opbevaring og et herligt gårdhavemiljø – en fredelig oase, hvor I kan nyde sommerdagene og de utallige soltimer.

Gåafstand vil blive et nøgleord i jeres fremtidige hverdagsliv – få hundrede meter fra hjemmet finder I skole, indkøbsmuligheder og Hjørring Station. Samtidig skal I blot bevæge jer lidt længere ned ad gaden, før I støder på det stemningsfulde bymiljø med spændende butikker og lækre spisesteder. Kalder naturen, kan I glæde jer over nærområdets naturskønne omgivelser, mens I på varme sommerdage kan tage en kort køretur til Vesterhavet. Her står sandstrandene til rådighed og lægger op til en tur i bølgerne eller en picnic i klitterne.

Det fine, rødmalede byhus kan dateres tilbage til 1898, og husets kvadratmeter fordeler sig på halvandet plan. Førstesalen rummer et flisebadeværelse med brus, et gennemgangsværelse samt et værelse med indbygget skabsplads. Nedenunder venter jer en entré, et tosidet køkken og et dejligt stuemiljø med plads til både spisebord og sofaarrangement. Rummet prydes af lyst trægulv og en skøn brændeovn, som spreder varme og hygge.

Bonuskvadratmeter findes i kælderen og udehuset. I kælderen giver to disponible rum jer gode opbevaringsmuligheder, mens udehuset byder på muligheden for alt fra værksted til gæsteanneks – kun fantasien sætter grænser. Udehuset er indrettet i to plan med et stort rum på både førstesalen og i stueplanet. Det ligger fint placeret i gårdhaven.

Her får udelivet perfekte betingelser. Gårdhaven er aflukket og ugeneret, så I kan nyde de fredelige omgivelser og udsigten til blå himmel. I får god plads og kan uden problemer indrette adskillige solkroge og pynte med diverse blomsterkrukker.

Velkommen til Lille Østergade 2!