Gammel Løkkensvej 23, 9800 Hjørring

Gedigen og rummelig murermestervilla med attraktiv beliggenhed

På en rolig og attraktiv villavej nær Hjørring centrum finder I denne rummelige og løbende renoverede murermestervilla, som er helt oplagt til en familie. Huset har en velfungerende og spændende planløsning, og den ligger højt i landskabet på en sydvendt skråning med en herlig udsigt og en skøn, solrig have.

Adressen hedder Gammel Løkkensvej 23, og her kommer I til at bo tæt på det hele. Der er en kilometer til toget fra Hjørring Station, og stort set alt andet, såsom skole, daginstitution og et godt udvalg af supermarkeder og butikker, ligger endnu tættere på.

Huset er oprindeligt opført som et tofamilieshus i 1936, og her er tale om en gedigen kvalitetsejendom, hvor løbende renoveringer er foretaget med respekt for det oprindelige. Af senere udvendige forbedringer skal nævnes nye kloakker fra 2014, der er forberedt til regnvandsseparering, og at kældermurene udvendigt er isoleret op til jordhøjde i 2014-18.

Inde venter en åben og indbydende bolig med et gavmildt lysindfald og flotte originale trægulve, som er afslebne. Det er svært ikke at se op, når I træder ind i husets hall, for her er der kig hele vejen til kip, som ligger otte meter oppe.

Stueplan har et moderne køkken-alrum med brændeovn, dobbeltdøre ud til, hvor der eventuelt kan anlægges en hævet terrasse, og skydedøre til dagligstuen. Der desuden et gæstetoilet placeret ved hall'en.

Første sal byder på en stor, møblerbar repos, der nemt kan huse en god hjemmearbejdsplads. Heroppe ligger to reelle værelser, hvoraf et har skabsvæg, og begge har fransk altan med en fabelagtig udsigt, der kun overgås på hemsen, som ligger i hele husets længde øverst oppe. Første sal rummer også et virkelig flot badeværelse med hjørnespa, glasafskærmet bruser og væghængt toilet.

Kælderen ligger delvist parterre og indeholder bryggers/grovkøkken, værksted, et disponibelt rum og to depotrum. Den skønne lukkede have med flere terrasser, stor stensat bålplads og køkkenhave samt højbede og drivhus skal simpelthen ses. Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager og aftal en fremvisning.