Vanggårdsvej 25, 9800 Hjørring

Velholdt rødstensvilla med lukket have i Hjørring

Denne villa henvender sig til jer, der ønsker både hus og have med en helt bynær beliggenhed. Det får I nemlig med denne ejendom i Hjørring, der er spændende indrettet i forskudte plan. Haven er lukket og helt ugeneret, og samtidig er den anlagt, så den er let at holde pæn.

Huset ligger kun halvanden kilometer fra Hjørrings livlige centrum, hvor specialbutikkerne og spisestederne ligger side om side. Samtidig er nærområdet helt stille og roligt, og der er tale om et lukket vænge, hvor kun beboerne står for den meget sparsomme trafik.

Den velholdte villa fik skiftet døre og vinduer i 2010, og året efter blev der lagt nyt tag. Inden døre får I 103 m2 bolig, og dertil kommer en meget brugbar underetage på 32 m2. Med i købet følger et udhus på 40 m2, som både rummer værksted, cykelskur og drivhus.

Planløsningen byder på tre gode værelser, og ingen af dem deler væg. Derudover får I et badeværelse samt et hyggeligt opholdsmiljø, som består af et pænt køkken i åben forbindelse med den rummelige stue. I underetagen ligger husets andet badeværelse samt et vaskerum og to disponible rum, som er velegnede til opbevaring, hobbyrum og meget andet.

Hvis I sætter pris på at drikke morgenkaffe i solen, så kommer I formentlig til at tilbringe mange morgenstunder på den store træterrasse, der er delvist overdækket.
Kort og godt er dette en velholdt villa, som kan komme til at danne rammen om jeres nye og lette hverdag.