Mimersvej 16, 9800 Hjørring

Stor villa med udsigt over Bejts Vænge

Med adresse på Mimersvej 16 i Hjørring får I kort afstand til såvel byens tilbud som rekreative arealer. Den højtplacerede villa har udsigt til Bejts Vænge, og takket være boligens 240 kvadratmeter er her plads til selv den store familie. Grunden er på mere end 1.200 kvadratmeter og nydeligt anlagt med solskinsterrasse, græsplæne og varieret beplantning.

Nærheden til de grønne områder sørger for fine forhold til hverdagens gå- og løbeture. Til fods kan I også nå indkøbsmuligheder og daginstitution, mens en kort cykeltur giver adgang til flere skoler.

Den gule murstensvilla er opført i midten af 1960’erne, og bygningens to plan er nøje tilpasset den let kuperede grund. Boligen er løbende vedligeholdt og moderniseret, så alt fremstår lyst og pænt.

I stueplan får I glæde af et stilrent Invita-køkken i åben forbindelse med to store stuer. I hele afdelingen er det originale mønsterlagte parketgulv bevaret, og i den ene stue står en hyggelig brændeovn. Ved siden af køkkenet er der yderligere et køkken med bryggersfaciliteter og terrasseudgang. Stueplan rummer desuden en entré med tilhørende gæstetoilet samt to værelser, hvoraf det ene har eget badeværelse med gulvvarme. Det vil være oplagt at installere vinduer i gavlen af de to værelser for at få endnu mere ud af udsigten til Bejts Vænge.

Underetagen er indrettet med yderligere et badeværelse og en stor stue. Hertil kommer et disponibelt rum, et vindfang og to værelser. Har I behov for et værelse mere, er det ene værelse stort nok til at kunne deles i to mindre, så I kommer op på fem værelser i alt.

Fra stuerne på begge etager er der udgang til det fri i form af henholdsvis en svalegang og en terrasse, og med terrassen ud for køkkenafdelingen på husets modsatte side kan I dermed finde sol og skygge dagen lang. Haven har takket være sin størrelse og varierede beplantning et helt parklignende præg, og udefaciliteterne inkluderer også en garage med automatisk port.

Ring for en fremvisning!