Skagen Landevej 70, Bjergby, 9800 Hjørring

Velproportioneret murermestervilla på stor grund i Bjergby

Du får en dejlig ramme om hverdagen, når du flytter ind på Skagen Landevej 70 i Bjergby. Her ligger der nemlig en dejlig rødstensvilla fra 1956, som er løbende vedligeholdt - blandt andet med en solrig træterrasse, der forsøder tilværelsen ude i den enkelt anlagte have.

Beliggenheden er også værd at glæde sig over. Trods sin beskedne størrelse byder Bjergby på et aktivt handelsliv med brugsforening, pizzeria, frisør og bilforhandler/værksted, og her er sportsfaciliteter, pasningstilbud og skole. Lokalsamfundet blomstrer med masser af aktiviteter, og takket være husets placering i byens udkant er det nemt at komme ud i de smukke naturomgivelser. Lokker bylivet, er der cykelsti ind til Hjørring samt gode busforbindelser.

Villaen er et glimrende eksempel på 1950'ernes solide murermesterstil: Med rødstensfacade og sadeltag er det arkitektoniske udtryk neddæmpet og klassisk, og man kan fornemme respekten for den danske håndværkstradition. Huset løfter sig i halvandet plan, og på grund af den høje kælder er stueplan hævet. En muret carport med tilhørende redskabsrum supplerer desuden boligen.

Flere forbedringer er kommet til i årenes løb. Senest er skorstenen renoveret i 2017, hvor kloaksystemet også blev separeret. I 2016 blev der opsat et galvaniseret rækværk ved trappen op til hoveddøren, og i 2014 blev træterrassen bygget.

Planløsningen er fornuftigt opdelt med to værelser på førstesalen og opholdsrum i stueplan. Opholdsrummene består af et køkken med spiseplads og en indbydende stue med brændeovn og direkte udgang til terrassen. Endelig er et toilet placeret i stueplan, mens badet ligger i den lyse kælderetage sammen med flere disponible rum. Foruden den førnævnte brændeovn opvarmes huset i øvrigt med jordvarme.

Grunden er solrig og omkranses af en dejlig aronia-hæk - og så er den tilmed stor, så der er masser af plads til leg og køkkenhaveprojekter udover terrasseafslapning.

Interesseret? Kontakt os for nærmere information og en fremvisning.