Christiansminde 16, 9800 Hjørring

Familievilla med attraktiv beliggenhed ved Hjørring Bjerge

På den fredelige og lukkede vej Christiansminde i Hjørring finder I denne dejlige etplansvilla med plads til hele familien på sine 172 m2. Ganske få meter længere nede ad vejen begynder de smukke og dyrerige Hjørring Bjerge, hvor I med det samme møder det højeste punkt, Bellevue, med udkigstårn, som giver en storslået udsigt over bjergene. Husets beliggenhed bliver kun bedre af, at der samtidig er mindre end halvanden kilometer til både daginstitution, skole samt indkøb og gåafstand til Hjørrings hyggelige bymidte.

Når I ankommer til den nydelige gulstensejendom, kan I parkere i dobbeltgaragen med to fjernbetjente elporte. Inden døre bliver I modtaget i entréen, der fører videre til et gangareal, hvor I finder et gæstetoilet. De lyse trægulve, som går igen i hele boligen, fører jer fra gangen til en værelsesafdeling med fire værelser, hvoraf to af dem ligger i forlængelse af hinanden. I badeværelset er der bruseniche og gulvvarme, som desuden også er ført ind i gæstetoilettet.

Husets meget velholdte og rummelige Kvik-køkken med hvide elementer er praktisk placeret mellem bryggerset med vaskefaciliteter og den store, indbydende vinkelstue. I kan derfor med fordel placere spisebordet lige ved køkkendøren, mens de bløde sofaarrangementer kan udgøre en perfekt hyggekrog foran en stemningsskabende brændeovn.

Et skønt naturligt lys strømmer ind fra de vestvendte vinduespartier, hvor der også er en dør direkte ud til en pragtfuld fliseterrasse. Her kan I nyde eftermiddag- og aftensolen, og på de varmeste sommerdage skaber et højt træ en kærkommen skyggeplads. I kan gå videre til den lukkede haves ældre frugttræer og grønne græsplæne, som leder om til en morgensolsterrasse på husets østside.

Ring og bestil en fremvisning.