Skagensvej 77, 9800 Hjørring

Flot og moderniseret villa i gåafstand til Hjørring centrum

Hus, have og en helt bynær beliggenhed kan være svært at finde i én ejendom, men på Skagensvej 77 i Hjørring får I det hele. Det bliver oven i købet med en nyrenoveret og rummelig villa som base, og den store have kræver ikke meget arbejde at holde pæn.

Hjørrings levende centrum med et rigt udvalg af butikker og spisesteder ligger i gåafstand. Det samme er tilfældet med den flotte natur i Hjørring Bjerge, som ligger ganske få skridt fra hoveddøren. Hvis børn er en del af familien, kan de se frem til en kort tur i skole, da der er flere forskellige tilbud inden for halvanden kilometer.

Villaens 226 m2 bolig er fordelt på stueplan og førstesal, og med i købet følger også en brugbar kælder på 62 m2. Ejendommen har gennemgået omfattende istandsættelser i 2017, hvilket allerede ses udefra med den pudsede facade og det nymalede træværk og tag.

Der er gulvvarme over hele stueplan, hvor I får et nyt badeværelse og to gode værelser med nyt trægulv. Modulia-køkkenet er indrettet med kogeø og Siemens hårde hvidevarer, og det ligger i åbent rumforløb med stuen. Første sal byder på endnu en opholdsstue og tre gode værelser. Ejendommen fuldendes af en kælder, som rummer husets andet badeværelse foruden et vaskerum og fire disponible rum med mange anvendelsesmuligheder.

Fra opholdsmiljøet i stueplan er der udgang til en sydvendt terrasse, hvor I kan nyde solen og synet af den nyanlagte have, som let kan lukkes helt af.

Alt i alt er dette en villa med en god beliggenhed, hvor I kan pakke flyttekasserne ud med det samme. Ring i dag, og bestil en fremvisning.