Trynbakkevej 16, 9881 Bindslev

Charmerende landejendom nær Bindslev - god plads til hobbyer

Få skridt fra Moseåen nær Bindslev ligger denne charmerende ejendom, som byder på gode muligheder for jer, som søger plads til hobbyer såvel som til familielivet. Udover et boligareal på 272 m2 kan I nemlig se frem til en omfangsrig staldbygning. Hele herligheden ligger på en 3.698 m2 stor grund med en skøn have, der vender ud til åbne marker og åløbet.

Ejendommen ligger øst for Bindslev i et lille kvarter, som er omgivet af markarealer og skovbeklædte områder. Ifølge stedets beboere kan man næsten høre stilheden, og få skridt fra matriklen slynger Moseåen sig. Samtidig er der under 15 minutter i bil til Sindal, og en endnu kortere køretur til Bindslev, hvor I blandt andet finder daginstitution og skole.

Den firelængede ejendom præsenterer sig nydeligt med hvidpudset facade, mørke vinduesrammer og matchende tag. Dobbeltgaragen ligger i forlængelse af stalden, som udover et fyrrum rummer otte disponible rum, som kan anvendes til værksted, hobbyrum eller noget helt tredje. Derudover skal det nævnes, at en vindmølle leverer bæredygtig energi til huset.

Boligen fremtræder indbydende med lyst inventar og gulve af henholdsvis klinker og træ. Stueplans gulvvarme er desuden med til at høje komforten i hverdagen.

Opholdsmiljøet har stue og køkken i åben forbindelse, og her strømmer lyset ind fra flere verdenshjørner. En brændeovn spreder varme, og de blottede loftsbjælker bidrager til den hyggelige atmosfære.

Stueplan tæller også tre soveværelser, to badeværelser og en lys udestue med brændeovn, loft til kip og udgang til terrassen. Dertil kommer en entré, et bryggers og et grovkøkken.

Førstesalen huser en ekstra stue, to soveværelser, et gæstetoilet og et disponibelt rum til opbevaring.
Frodige buske og blomstrende træer pryder havens grønne pæne og skaber et stemningsfuldt udemiljø. I kan eksempelvis nyde fritiden i gårdhaven eller på den delvist overdækkede terrasse.

Velkommen til Trynbakkevej 16.