Bjerglærkevej 4, 9800 Hjørring

Velindrettet etplansvilla i Hjørrings attraktive Fuglekvarter

Velkommen til Bjerglærkevej 4 i Hjørring. Her finder I denne velindrettede etplansvilla, som byder på masser af gode kvadratmeter, en superspændende planløsning med flotte lysindfald og et tidsløst materialevalg samt en børnevenlig beliggenhed på en lukket vej i et attraktivt kvarter.

Den lækre familievilla har gennemgået en omfattende renovering siden 2009, der kun efterlod skallen - derfor er både tag, isolering, el og vvs nyere og derfor i fantastisk stand.

I træder ind I entreen, hvorfra 210 m2 åbenbarer sig. Herfra kan I tilgå et badeværelse med bruseafsnit, og fortsætter I videre ind i hjemmet, finder I fem skønne værelser. I det store værelse ved stuen er muligheden for at indrette et kontor oplagt, mens de tre børneværelser samt et forældresoveværelse med walk-in-closet befinder sig i husets anden ende. I værelsesafdelingen får I desuden endnu et badeværelse med indstøbte dobbelthåndvaske og muret bruseniche.

Hjemmets midte udgøres af det herlige, åbne opholdsrum. HTH-køkkenet har en massiv egetræsbordplade i både vinkelkøkkenet og den pragtfulde køkkenhalvø med integrerede siddepladser. Ved siden af køkkenet finder I et funktionelt bryggers med vaskefaciliteter, udført i samme tidsløse stil som køkkenet. Stuen er rummelig og indretningsvenlig med loft til kip, har et sublimt lysindfald fra ovenlysvinduerne samt en hyggelig brændeovn og et pænt vue mod haven.

Udenfor kan I glæde jer over en 1117 m2 stor grund, hvor fliseterrassen smyger sig om huset. Haven byder desuden også på frugttræer, et charmerende kuperet terræn og masser af bærbuske.

Beliggenheden er familievenlig, for lukkede stisystemer fører jer let videre til Bagterpskolen, daginstituion, REMA 1000 og idrætsfaciliteter. På cykel tager turen til Hjørrings bymidte kun ti minutter, og i bil når I nemt Aalborg på under tre kvarter.