Sakstrupvej 42, Bjergby, 9800 Hjørring

Velbeliggende og velholdt villa i Bjergby - lige i skovbrynet

Skøn og velholdt 1-plansvilla, der er perfekt beliggende lige i skovbrynet med direkte adgang til skoven fra den frodige have og på grænsen mellem land og by i det naturskønne Bjergby. Fra adressen er der under en kilometer til god skole, børnehus, fine idrætsfaciliteter og godt supermarked. I Bjergby er der et godt og aktivt foreningsliv og afstanden til Aalborg er kun en halv time i bil.

Villaen fremstår løbende vedligeholdt - blandt andet med et nyere naturgasfyr fra 2015. Dertil kommer en integreret garage på 25 kvadratmeter med værksted samt en nyere flot træbeklædt dobbeltcarport på 50 kvadratmeter med integreret udhus.

Boligen kan blandt andet præsentere et skønt køkken-alrum med gulvvarme, en dejlig opholdsstue + skøn udestue. I øjeblikket byder indretningen på tre rummelige værelser, men der kan forholdsvis let etableres endnu et værelse, hvis der bliver brug for eksempelvis et kontor. Endelig må vi ikke glemme et velfungerende og praktisk bryggers samt et lækkert veldisponeret badeværelse med plads til både bruseniche og spabad.

Trivsel, masser af gode lysindfald, god plads og skønne opholdsområdet i villaen danner gode rammer for dagligdagslivet med køkken-alrum og stue i åben forbindelse - og med den store udestue, som har vinduesvægge fra gulv til loft mod både syd, øst og vest. Køkkenet er fra Kvik med en bordplade i hvidolieret egetræ, der matcher både gulvet og vindueskarmene. I opholdsstuen suppleres hyggen af en charmerende HETA-brændeovn.

Foran huset har sælger i 2014 lavet en flot anlagt indkørsel og fra de skønne terrassepartier rundt om huset kan man på 1. parket nyde den behagelige, fred- og stemningsfyldte skovatmosfære eller havens smukke rododendronbusk og de gamle høje bøgetræer.

Velkommen til Sakstrupvej 42!