Bistrupvej 24, 9800 Hjørring

80 m2 ialt!

HUSET:
Hyggeligt lille hus til den studerende eller førstegangskøberen fremfor lejlighed eller rækkehus. Huset er renoveret af nuværende ejer og med gulvvarme i begge plan.
Huset fremstår med pudset facade, eternittag og energi-/termovinduer. Opvarmningen er fjernvarme og ligesom indvendigt er der udvendigt også renoveret med kloak osv.
Indvendigt finder du lyse og gode materialer, klinkegulve, trægulve, gipslofter og udgang til hævet terrasse samt mulighed for dejligt gårdhavemiljø ved evt. renovering af eksisterende udhus eller evt. tilbygning.
Huset er beliggende godt tilbagetrukket og med nordvestvendt have og et grundareal på 518 m2.

INDRETNING:
Entré med klinker og adgang til badeværelse med bruseniche. Herfra videre adgang til køkken-alrum og stue ud i et. Køkken fra HTH, med god skabsplads og bordplads. Mulighed for indretning af spiseplads samt opholdsstue.
Fra entre trappeløb til kælder som indeholder vaskerum under trappe godt gemt væk, samt 2 gode disp. rum - bemærk kælderen er også med gulvvarme.

KVARTERET:
Stille og rolig villavej lige bag Hjørring Sygehus. Herfra har du kort afstand til midtbyen, gode indkøbs muligheder, diverse uddannelsesinstitutioner samt de grønne områder i Svanelunden/Folkeparken.