Gærdevænget 4, Bjergby, 9800 Hjørring

Arkitekttegnet og allergivenlig villa!

VILLAEN:
Arkitekttegnet og allergi venlig villa. Velindrettet, indflytningsklar og grundmuret 1-plansvilla opført i 2002 med sort tegltag og hvide termovinduer. Villaen er beliggende på 1.130 kvm solrig grund med nem og velanlagt have med mange spændende planter samt bærbuske. Flisebelagt indkørsel, terrasser mod øst/vest og dobbelt carport med redskabsrum. Indvendigt byder boligen på lyse parketgulve, klinkegulve, gulvvarme overalt, centralstøvsuger, hvide plane døre og ludbehandlede trælofter.

INDRETNING:
Godt bryggers med fornuftig skabsplads og vaskesøjle. Dejligt køkken med hvide skabselementer med stålgreb. Skøn opholdsstue med gode møbleringsmuligheder og udgang til både øst og vestvendt terrasse. Soveværelse med adgang til badeværelse med badekar. Værelsesafdeling med 2 gode børneværelser med faste skabe. Flot badeværelse med rund muret bruseniche og bord-/skabsarrangement med nedfældet håndvask. Forgang.

BJERGBY:
Hyggelig og charmerende by omkranset af et flot og kuperet landskab, der indbyder til en aktiv fritid i naturen. Gode tilbud til og vilkår for børnefamilien med god skole, børnehave, idrætsforening, idrætshal osv. Super beliggenhed på rolig villavej med kort afstand til supermarked, skole, børnehave, idræt og off. transport. 2 km til motorvej med ca. 5 min kørsel til Hjørring, 10 min. Hirtshals og Ålborg kan nås på 35 min.