Sønderskovvej 259, Sønderskov, 9800 Hjørring

"Kun fantasien sætter grænser"

"KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER"

OMRÅDET:
Denne charmerende og fredfyldte oase ligger i skønne landlige omgivelser midt mellem Hjørring og Sindal med et areal på 3,8 hektar i kuperet terræn hovedsageligt skov, søer, egen kilde.

EJENDOMMEN:
Ejendommen ligger højt og ugeneret placeret med flot udsigt over området.
Ejendommen er en solid og velopført bygning med godt murværk, tag, vinduer. 554 kvm beboelse, 129 kvm kælder og 105 kvm udhus indeholdende 2 garager samt fyrrum med nyere stoker-/ fastbrændselsfyr.

Nuværende ejer har fortrinsvist indrettet stueplan som arbejdsrum og i denne etage mangler der færdiggørelse såsom maling af vægge og afslutninger.

Førstesalen bliver brugt som beboelse og giver med sine store rum som kendetegner ejendommen samt højt til loftet en masser spændende muligheder. En smagsprøve får man i det flot renoveret køkken alrum med udgang til hævet terrasse og masser af lysindfald hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes i fulde drag.

Ejendommen er selvforsynende med træ så varmeregningen er man "selv herre over". Nuværende ejer bruger ca. 30.000 kr. til køb af træ piller. Der er egen vand boring med god kvalitet.

En naturejendom som skal opleves og hvor mulighederne er mange med søer, skov, udsigt og ugenerthed er nogle af nøgleordene.

Så for at slutte af som startet "Kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne for denne ejendom".