Fjelstedvej 201, 9870 Sindal

"Rosenlund" - Liebhaverbolig med unik beliggenhed i smuk kuperet natur!

OMRÅDET:
"Rosenlund" ligger særdeles centralt i det smukke Vendsyssel, tæt på Hjørring, Hirtshals, Frederikshavn og dermed også tæt på Göteborg og Norge. Her er oplevelser året rundt enten i den smukke kuperede natur omkring ejendommen, den enestående strand ved Tversted eller tag et smut til Skagen og Ålborg, som du kan nå i bil på ca. 30 min.

ROSENLUND:
Denne unikke ejendom ligger for enden af en 2 km lang asfalteret vej i fredfyldte og særdeles smukke naturomgivelser. Ejendommen består af hovedhus på 230 kvm, nyrenoveret gæstehus på 60 kvm og mindre bygning på 50 kvm velegnet til atelier m.m. Jordtilligende er på ca. 10 tdl. med enorm udsigt, stærkt kuperet skov med nyplantninger i 2011, budskadser, parklignende have med urtehave, frugtbuske, frugttræer og smukt anlagt Rhododendronpark.

HOVEDHUSET:
Smukt opført i 1993 og er løbende opdateret. Der er store rum, panoramaudsigt fra flere opholdsrum og kernen i huset er det lækre store rum med køkken i den ene ende, spisestue og pejsestue i den anden. Dette rum støder op til det meget spændende orangeri med udsigt så langt øjet rækker. Fra orangeriet er der dobbelt fløjdør ind til biblioteket, der byder på udtalt hygge i de mørke vintermåneder. Alene i de netop beskrevne rum er der 9 dobbeltdøre i glas samt to andre døre, der muliggør en stærk grad af fleksibilitet i indretning til netop det formål en ny familie måtte ønske sig. Endvidere bryggers, arbejdsværelse, stort gæstebadeværelse samt gæsteværelse. Privat afdeling for værtsfamilien bestående af et meget stort soveværelse med pejs, pålædningsværelse fyldt med skabe samt stort badeværelse med alle faciliteter. Kontakt os på info@thomas-risager.dk og få sælgers egen beskrivelse af dette vidunderlige sted!

Bemærk: Ingen bopælspligt! Evt. bytte med parcelhus/ejerlejlighed i Hjørring eller Ålborg.