Tuenvej 905, Blæsbjerg, 9870 Sindal

Velholdt villa på stor grund nær Måstrup Mose

Kunne du tænke dig at bo i naturskønne omgivelser tæt på både sø, skov og strand? Og vil du samtidig gerne have nem forbindelse til både Frederikshavn og Hirtshals? Så er denne ejendom på Tunevej 905 lige det, du leder efter. Der er tale om en veldisponeret villa på 127 m2, som blandt andet rummer to gode værelser og et stort, lyst stuemiljø. Grunden tæller hele 7206 m2 og er enkelt anlagt med en stor, veltrimmet græsplæne, en sydvestvendt fliseterrasse samt tre fine højbede. Der er også et stort areal med mulighed for at have heste Der er herudover en carport med isoleret skur samt et udhus, der ligeledes er isoleret.

Fra ejendommen er der en flot udsigt over grønne arealer og fine bælter af træer, og kun få hundrede meter fra adressen finder du Måstrup Mose - et flot, åbent areal, der er en del af et stort moseområde med småsøer. Her kan du nyde at gå ture, og særligt ved skumringstid er landskabet fantastisk. I området er der også et udsigtstårn, og du kan opleve, at både fugle, krondyr og rådyr passerer din vej. Vendsyssels Historiske Museum ligger kun få kilometer fra ejendommen, og inden for en beskeden radius af 10-12 kilometer finder du hele to fine badestrande. Ligeledes tager turen til henholdsvis Frederikshavn og Hirtshals kun omkring 20 minutter.

Siden villaen blev opført i 1953 er den løbende blevet vedligeholdt. Inden for de seneste ti år er vinduerne og yderdørene skiftet, og loftet og dele af husets hulmur er blevet efterisoleret. Der er ligeledes installeret et nyere fyr og et luft-til-luft varmeanlæg, og brusebadeværelset er også af nyere dato. Foruden badeværelset, de to værelser og den store stue rummer boligen et stort spisekøkken med direkte udgang til den store, solrige fliseterrasse.

Ring og hør nærmere om ejendommen og den naturskønne beliggenhed allerede i dag.