Bettevej 13, Tversted, 9881 Bindslev

Super hyggelig bolig/eller alternativ fritidsbolig nær Tversted Strand

Nær Tversted Strand venter boligdrømme og muligheder på denne flotte ejendommen med masser af plads, rolige omgivelser og en ugeneret grund. Ejendommen har af sælger været brugt som fritidshus med en god lejeindtægt, men måske jeres planer peger i retning af helårsbeboelse i de stemningsfulde omgivelser med bus 500 meter fra huset og pasningstilbud og indkøb i cykelafstand.

Ejendommen ligger tæt på et sommerhusområde, fredet natur, stranden og Tversted by med omtrent 20 minutters kørsel til Hjørring og mindre end et kvarter til Hirtshals. Dermed er både oplevelser, indkøb og andre tilbud inden for rækkevidde, mens Tversted og en række mindre byer tæt på ligeledes står klar med hverdagsbehov. For feriegæster er vandet, naturen og områdets kystbyer ideelle besøgsmål.

Huset ligger på en stor grund med et hyggeligt gårdmiljø, der fungerer som terrasse med vue til de grønne rammer og god afskærmning grundet høje træer for enden af græsplænen, så I kan nyde udelivet i helt ugenerede og solrige rammer.

Går I indenfor, venter masser af plads i det lyse og indbydende hus, og det bør her nævnes, at ejendommen er løbende vedligeholdt, hvilket I hurtigt vil bemærke takket være den nydelige fremtoning. Der er i alt seks værelser i huset og to badeværelser, hvoraf det ene har hjørnekar og brus. Ligeledes er der et multirum, som bliver et hyggeligt samlingssted. Boligstilen har den helt rette mængde charme, hvilket fuldendes i opholdsrummet med loft til kip og synlige bjælker. Her er både køkken, spiseplads og stue med to havedøre.

Kom ud og drøm videre - book en fremvisning.