Dysiggårdsvej 76, S Harritslev, 9800 Hjørring

Skøn landejendom ved Hjørring - perfekte rammer til selvstændig håndværker!

Bare 5 kilometer sydvest for Hjørring møder I denne skønne landejendom, der foruden de naturrige omgivelser også kan bryste sig af et stuehus med en veldisponeret planløsning og store, gode udbygninger med masser af anvendelsesmuligheder. Velkommen til.

I bosætter jer midt i de åbne, nordjyske vidder, hvor marker, skov og stilhed kendetegner oplevelsen. Her er dejligt og landligt, uden at det føles afsondret. Med hensyn til hverdagens gøremål og alt det praktiske finder I det hele i Hjørring. Det gælder skole, pasningstilbud og indkøb, ligesom I sammesteds kan tilgå idrætsfaciliteter og et velassorteret udbud af forretninger.

Ejendommen præsenterer sig velholdt ude såvel inde. Det skyldes i tillæg til et grundigt vedligeholdelsesarbejde også en række større istandsættelser, der er foretaget de seneste år. I 2018 er ovenlysvinduerne på førstesalen udskiftet, og samme år blev der indlagt gulvvarme i entréen. I 2019 blev gårdspladsen og de tilhørende terrasser anlagt, mens ændringerne i 2020 beløber sig til et nyt bryggers og klargøring til etablering af badeværelse på førstesalen. I maskinhallen er der støbt betongulv.

Stuehuset er rummeligt og danner de perfekte rammer for den pladskrævende familie. I stueplanet udfolder hjemmet sig omkring den anseelige stue, hvor et rigt lysindfald modtages gennem de sydvendte vinduer. Tilstødende råder I over et flot køkken, der fornemt matcher ejendommens stil, og etagen afrundes af et værelse, det nævnte bryggers samt et badeværelse. Beboelsesarealet på 214 kvadratmeter fortsætter på første sal med endnu fire værelser, hvoraf det ene har tilknyttet et walk-in-closet.

Jordtilliggendet er på knap 1,9 hektar og giver fine muligheder for eksempelvis hestehold. Nærmest huset er haven, og på den sydlige del af grunden ses en mark. Udbygningerne understøtter fint potentialet for dyrehold, men kan også tjene som værksteder for en selvstændig håndværker eller lignende.

Kontakt os for en fremvisning.