Digetvej 1, 9800 Hjørring

Hyggeligt landsted med plads til hestehold

I smukke omgivelser lidt uden for Uggerby øst for Hirtshals ligger dette nedlagte landbrug, hvor I ikke bare kan se frem til flot natur og nærhed til kysten, men også bydes på et fint stuehus samt fortrinlige muligheder for dyre- og hestehold. Velkommen til Digetvej 1.

Beliggenheden kendetegnes særligt af de behagelige landskaber, der omkranser ejendommen. Bare få hundrede meter fra grunden kan I tilgå den nærmeste riderute, hvor I føres gennem skovklædt terræn, og distancen til Uggerby Strand kan tilbagelægges på under fem minutter i bil. Alt, I måtte få brug for af praktiske fornødenheder - eksempelvis skole, pasningstilbud og indkøb - finder I i Hirtshals eller i de omkringliggende småbyer. Som prikken over i’et er det værd at bemærke, at også motorvejen er ganske let tilgængelig.

Beboelsesarealet opmåles til 113 kvadratmeter, og som I træder inden døre, ankommer I først til en pæn entré, hvorfra I på venstre hånd finder det velfungerende spisekøkken. Via køkkenet er der adgang til to af de i alt tre fine værelser og badeværelset med brus, mens I på modsatte side af entréen finder den charmerende stue, hvor æstetikken særligt præges af de hvælvede lofter. Umiddelbart foran stuen råder I desuden over en solrig, delvist overdækket terrasse.

Grunden udfolder sig over knap 8.800 kvadratmeter, der i kombination med de fine faciliteter i udbygningen skaber gode betingelser for netop hestehold. Den sydvendte længe består således af tre hestebokse og et sadelrum, mens udearealerne tilsvarende er klar til formålet med anseelige folde. Endelig indeholder udbygningen et redskabsrum, en mindre lade samt tre disponible rum, hvoraf det ene er forbedret til at få støbt gulv.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Bemærk: Digetvej er med på skoleruten, så der kører skolebus lige udenfor døren til Bindslev skole.