Hovedvejen 1A, Vidstrup, 9800 Hjørring

Nedlagt landbrugsejendom mellem Hjørring og Tornby

Imellem Hjørring og Tornby finder vi denne nedlagte landbrugsejendom. Her får I godt med albuerum, frisk luft under åbne vidder og skøn udsigt hen over de nærtliggende marker, hvor der vil være mulighed for at have et par heste gående.

Boligen rummer 108 kvadratmeter, som er fordelt over tre værelser, et køkken, et badeværelse og en stue. Fra stuen er der mulighed for at anlægge en hævet terrasse, som er rettet mod syd, hvilket giver rig mulighed for at fange en masse sol.

Kælderen tilbyder 108 kvadratmeter med mange anvendelsesmuligheder, såsom gildesal og hobbyrum. I kælderen finder I endvidere også et toilet samt fyrrum. I forlængelse af kælderen ligger ejendommens garage.

Ejendommen ligger seks kilometer nord for Hjørring, hvor I blandt andet kan finde gode skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og et væld af gode fritidsaktiviteter til børnene.

Fra adressen er endvidere tre kilometer til Tornby, hvor der ligeledes er god skole, gode muligheder for fritidsaktiviteter samt indkøbsmuligheder. Derudover er der kort afstand til Tornby Klitplantage.

Til ejendommen hører en tidligere stald på 323m2 samt rummelig lade med stålspær på 588m2.