Munkedalsvej 42, Snarup, 9800 Hjørring

Hyggeligt nedlagt landbrug med dejligt stuehus og stor maskinhal på 750m2!

Lige udenfor Rakkeby ligger denne dejlige ejendom, der byder ind med noget nær de perfekte rammer til den pladskrævende familie, der ønsker at flytte på landet med god plads til de diverse hobbies eller have et ideelt setup til den selvstændige håndværker. Tilkørselsforholdene til ejendommen med den asfalterede vej ned til ejendommen er absolut superbe og den flotte randbeplantning rundt langs skellet ud mod de åbne marker giver Jer en hyggelig og oaseagtig stemning.

Ejendommens bygningssæt består af dejligt stuehus samt et udhus på 368m2, der er indrettet til stor garage og med disponible rum med mulighed for dyrehold. Herudover er den en stor maskinhal på 750m2 opført i 1990 med stålspær, 10 år gammelt eternittag og kørefast støbt bund i en del af hallen. De 3 længer danner tilsammen rammen om en hyggelig have.

Stuehuset er løbende moderniseret i rustik stil og sælger har i sin ejertid inddraget og indrettet 1. salen til bolig (1. salens m2 er IKKE registreret på BBR-ejermeddelelsen). Stueplan er indrettet med praktisk bryggers, stort badeværelse, 3 værelser, stue samt stort køkken/alrum. 1. salen er indrettet med 4 værelser samt badeværelse.