Hejselbækvej 14, 9881 Bindslev

Flot boliglandbrug med gode muligheder og idyllisk beliggenhed

Drømmer I om det frie liv på landet, men vil stadig gerne være tæt på byen? Så vil I elske dette boliglandbrug, som ligger idyllisk placeret mellem bølgende marker mindre end fire kilometer fra Bindslevs hyggelige bymidte. Her får I en fantastisk ejendom med klassiske rammer, god plads og en vidunderlig have.

Af en åben markvej kommer I til den flotte bolig, der rummer mange muligheder med tre anvendelige længer, som skaber en elegant indrammet gårdsplads. De hvidkalkede bygninger udgøres af en dobbeltgarage med to porte, en rummelig lade og en stor, gammel stald med rød murstensgavl, der rummer fire disponible rum, hvori Stokerfyret, der opvarmer huset er placeret. Som ekstra bonus er der installeret termostatstyret varmeregulering i 2018.

Stuehuset er fra 1923 og præsenterer sig malerisk med en gul facade og store, hvide frederiksbergvinduer. Indenfor mødes I af en lys bolig, hvor charmerende fyldningsdøre sætter en idyllisk stemning. Det hyggelige køkken-alrum har et flot træparketgulv og bindes sammen med stuen af en hvælvet åbning, hvori en halvvæg deler rummene op. JKE-køkkenet har god plads og en elegant, landlig stil med varme fyldningslåger, integrerede elementer og lys bordplade. Herude kan I glæde jer over en induktionskogeplade, en pyrolyseovn og en stor mikroovn. Fra køkken og stue kan I mærke gulvvarmen, der ligeledes breder sig til det rummelige badeværelse og soveværelset. Derudover finder I tre gode værelser og et praktisk bryggers.

Udenfor sætter en stor naturgrund eminente rammer for betagende naturoplevelser, og den vidunderlige have byder på masser af frugttræer, et skønt drivhus og en lækker, overdækket terrasse. Fra adressen kan I hurtigt cykle til handlemuligheder, skole, daginstitution og idrætsanlæg. Kysten er mindre end ni kilometer væk, og I kan desuden køre til Hjørring eller Frederikshavn på en halv time.

Ring for en fremvisning!