Løkkensvej 657, 9480 Løkken

Totalrenoveret lystejendom med gode udbygninger i Hundelev

Nu kan I overtage nøglerne til denne fantastiske lystejendom i Hundelev nær Løkken. Ejendommen består af et stuehus, som er totalrenoveret mellem 2016-2018, hvorfor det naturligvis fremstår helt nyt overalt både ind- og udvendigt. Det er værd at nævne, at både udbygningerne med længer og stald har fået helholdsvis nye ståltage og renoveret tagkonstruktion i 2011-2012. Endelig er der lagt stor fokus på vedligeholdelsesfri materialer og radonsikring, og I kan også se frem til et solcelleanlæg. Stuehusets energimærke er A2020, så varme- og elforbruget er lavt.

Stuehuset byder på 206 m2 fordelt over halvandet plan med en fremragende planløsning. I skal glæde jer til at opleve det åbne, lyse opholdsmiljø bestående af en stue og et køkken med Vordingborg-elementer, som går igen på de to badeværelser. Stueplanet gemmer foruden to gode værelser på et badeværelse og et praktisk bryggers. Førstesalen er ligeledes indbydende med yderligere et værelse samt et badeværelse at boltre sig på. Som en ekstra bonus fuldender en gangbro etagen med en skøn stue.

Udenfor omkranser stuehuset og udbygningerne en nydelig, stenbelagt gårdsplads. Bygningerne er særdeles velegnede til atalier, gårdbutik eller anden form for mindre virksomhed, og I får desuden glæde af et anneks på omtrent 50 m2 med tilhørende terrasse, som nemt kan anvendes som kontor eller til udlejning. Afslutningsvis forskønnes ejendommen med tre dejlige terrasser og 40 frugttræer i forskellige sorter.

Fra hoveddøren er der få minutters gang til indkøb og en busforbindelse, som kører mellem Hjørring, Løkken og Aalborg. I nærheden finder I også en daginstitution og den lokale skole, hvorfor hverdagen glider let. Hundelev er et velfungerende lokalsamfund med et godt naboskab og mange aktiviteter året rundt, og så er der kun 12 minutters kørsel i bil til Hjørrings centrum.

Lyder dette spændende hjem som noget for jer, så kontakt os for en fremvisning.