Gammel Rønnebjergvej 170, 9760 Vrå

Drømmebolig på landet - 254 m2 bolig, garage på 199 m2 og 3 ha grund

Denne flotte landejendom fra 2009 er tegnet og opført som nuværende ejers drømmebolig, og alene de rå facts, taler deres tydelige sprog: 243 boligkvadratmeter og 199 m2 garageanlæg med tre hejseporte og en førstesal med kæmpe multirum. Og hertil en 33.067 kvadratmeter grund udlagt med kæmpe terrasse og græsplæne.

Vi befinder os blandt marker og skove i Vendsyssel blot få minutters kørsel fra tilkørslen til Hirtshalsmotorvejen.

Både hus og garage står smukt på grunden. Begge bygninger er opført i rødsten med glinsende tag i sortglaserede tegl. En stor gavlkvist med byggeåret indskrevet pryder husets facade.

Huset har indlagt jordvarme, og der er gulvvarme i hele stueetagen. Indeklimaet klares af et Nilan Genvex-anlæg. Der er anvendt gode, gedigne materialer overalt, og huset emmer af kvalitet.

Ved indretningen af huset blev der lagt vægt på funktionalitet. Boligens midte er det store køkken-alrum, der giver adgang til opholdsstuen til den ene side og bryggers, badeværelse og kontor til den anden side. Førstesalen byder på en flot værelsesafdeling med en stor, møblérbar repos, fire soveværelser og et badeværelse.

En ting, der er værd at dvæle lidt ved, er udsigten. Mod syd har du nemlig den flotteste udsigt over områdets langstrakte marker og skove.

Enhver hobbyentusiast vil savle over det lækre garageanlæg. Tre hejseporte skulle være tilstrækkeligt for de flestes behov, og rummet har derudover indlagt gulvvarme. Der er desuden badeværelse og forberedt til køkken i gildesalen på etagen ovenover.

Udelivet kan rigtigt nydes på den store terrasse mod syd. Her er masser af plads til udfoldelse samt en hyggelig, overdækket "grillhytte" med plads til ti personer. Grunden er primært udlagt med græs, og her er også mulighed for mindre dyrehold. På den anden side af ejendommen er der en stor gårdsplads.

En ejendom der vitterligt skal opleves live. Vi glæder os til at vise den frem!