Gertrud Rasks Vej 7, ST., 9210 Aalborg SØ

Indflytningsklar lejlighed med solrig altan i Gug

Denne moderniserede lejlighed har en del forcer - og med nøgleord som fuldstændig indflytningsklar, en praktisk indretning og en sydvendt altan får du fortrinlige rammer i Gug.

Ejendommen fra 1964 præsenterer sig med en gul murstensfacade og taget er med tagpap. Her har lejligheden en bekvem placering i stueplan, så du slipper for turen op ad trapperne med indkøbsposerne. Tilmed kan du glæde dig over at blive del af en veldreven ejerforening, gode parkeringsforhold og adgang til et vaskehus.

Indenfor udfolder lejligheden sig via en veldisponeret planløsning, som udnytter enhver kvadratmeter. Trumfkortet er den indretningsvenlige opholdsstue med et lyst gulv og sydvendte vinduespartier, der sikrer et skønt lysindfald. Her kan du både indrette et spiseafsnit i den ene ende og placere en sofa i den anden, hvorfor stuen bliver det naturlige samlingspunkt.

Det nye, velindrettede køkken udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer i flot kontrast til de sortnistrede bordplader. Det er udstyret med blandt andet en opvaskemaskine og fin opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen.

Boligen rummer også et regulært soveværelse med god skabsplads. Videre er der et nyt, lækkert badeværelse, som er ekstra komfortabelt med gulvvarme under klinkegulvet samt en bruseniche.

Endelig kan du se frem til, at stuen har udgang til en sydvendt altan, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at indtage frokosten, mens du nyder den grønne udsigt til det dejlige fællesareal.

I hverdagen finder du indkøb, bus og grønne områder inden for en radius af blot én kilometer, ligesom Gigantium er en kort cykeltur væk. Afslutningsvis får du nem adgang til motorvej, mens Aalborg Storcenter og Aalborgs hyggelige gågade er omtrent et kvarters cykeltur væk.

Lyder det som noget for dig? Så ring for en fremvisning.