Grønningen 29E, 9800 Hjørring

Velholdt 2V’er med gårdhave tæt på Hjørring centrum

Hvis du søger en billig og velholdt bolig tæt på centrum af Hjørring, så har vi en velindrettet lejlighed, der passer perfekt til dig. I princippet er der tale om et enderækkehus, der er registret som lejlighed, så du får også brugsretten til en lukket gårdhave.

Boligen ligger placeret kun halvanden kilometer fra Metropol ShoppingCenter og resten af Hjørrings livlige centrum, med hvad der dertil hører af butikker og spisesteder. De daglige indkøb kan nemt klares i Aldi, der ligger under 200 meter fra døren. Skal du længere væk, er det ganske simpelt med kun tre minutters kørsel til Hirtshalsmotorvejen og samme afstand til togstationen.

Lejligheden ligger i en solid murstensejendom fraår 1900. Heldigvis er den fulgt med tiden både i form af vedligeholdelse og teknologi, da der er indlagt fibernet. Udenfor er der masser af parkeringspladser.

Siden den nuværende ejer overtog boligen i 2008, er den løbende vedligeholdt, og der er blandt andet skiftet vinduer og døre. Du får et stort soveværelse samt et velindrettet badeværelse med vaskesøjle, bruseniche og gulvvarme. Køkkenet har masser af skabsplads, og lejligheden fuldendes af en rummelig og lys stue.

Fra stuen er der udgang til den sydvestvendte gårdhave, hvor du kan nyde solen på den sydvestvendte terrasse. Havearbejde er tæt på at være ikkeeksisterende her.

Kort og godt er dette en velindrettet og velholdt lejlighed, hvor du kommer til at sidde billigt. En fremvisning kan hurtigt arrangeres, så ring i dag, og hør nærmere.