Skjoldborgsvej 11G, 9800 Hjørring

Velholdt ejerlejlighed/rækkehus - klar til indflytning!

KVARTERET:
Få min. gang fra de grønne områder i Hjørring Bjerge og ca. 10 min til Hjørring midtby. Nemt til børnehave, skole og indkøb.

EJENDOMMEN:
Godt vedligeholdt rækkehus. Fremstår med gule mursten, energivinduer i træ og sort tagpap fra år 2009. God sydvestvendt terrasse og have samt fællesområde med legeplads til børnene. Boligen opvarmes med fjernvarme, off. vand, kloak samt tilsluttet Hjørring Fællesantenne (HAS).

INDRETNING:
Boligen er i 2 plan og er indrettet i stueplan med:
Entre med adgang til godt indrettet bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Mindre fordelingsgang med adgang til køkken med forbindelse til dejlig lys stue med udgang til dejlig terrasse og have. 1. sal indeholder soveværelse med god skabsvæg og 2 værelser, samt nyrenoveret badeværelse med gulvvarme.

EJERFORENING:
God og veldreven ejerforening med styr på tingene. Her er fælles cykelskur/cykelkælder, vaskehus, redskabsrum med haveredskaber og trailer. Fællesarealer med græsplæne, urtehave, legeplads og parkeringsplads. Der er desuden mulighed for leje af carport til 100 kr. om måneden. Desuden ejer foreningen et festtelt man kan benytte sig af efter behov - så ja der er tænkt over tingene/rammerne for foreningens beboere.