Nørregade 4, 3. 2., 9800 Hjørring

Lækker lejlighed supercentralt i Hjørring - stor vestvendt solterrasse

Nu har vi fornøjelsen at udbyde dette brag af en lejlighed, der simpelthen har det hele. Boligen er superlækkert indrettet med kvalitetsmaterialer hele vejen rundt, og du kan glæde dig over lyse og luftige opholdsrum i forskudte niveauer samt to gode, regulære værelser. Holder du af at slappe af under åben himmel, vil du elske den vestvendte terrasse, hvor du kan nyde solen fra tidlig eftermiddag til solnedgang. Hele herligheden finder du på en af Hjørrings allerbedste beliggenheder - i byens moderne rådhusbygning, hvorfra du har få skridt til alle midtbyens tilbud.

Rådhuset stod efter en omfattende modernisering færdig i 2013, og du får adresse i en særdeles stilfuld ejendom. Lejligheden stod ligeledes færdig i 2013 og har kun haft én ejer, der har passet godt på den. Indretningen byder på lækre detaljer som stenvægge samt balustre og lister i rustfrit stål, og alle rum har individuelt styret gulvvarme.

Med to værelser er her plads til den lille familie, men lejligheden er også ideel til singlen eller et par. Badeværelset er indrettet med bruseniche og væghængt toilet, og her er også blevet plads til vaskesøjle.

Opholdsområdet byder på køkken-alrum og stue i forskudte niveauer, og vestvendte vinduespartier lukker masser af naturligt lys ind. Samtidig er her direkte adgang til en vestvendt terrasse, hvor du kan nyde solen - og skulle den blive for stærk, er her markise.

Ejendommen byder på elevator, og der er depotrum i kælderen. Desuden følger der privat p-plads med lejligheden.

Her får du med andre en superlækker lejlighed med solvendt terrasse i hjertet af Hjørring. Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.