Krogholmvej 151, Årup, 9760 Vrå

Landejendom i smukke omgivelser nær Poulstrup

I smukke omgivelser og med udsigt til landskabet omkring jer ligger denne fine landejendom, som nu kan blive jeres. I bliver bosat uden for Poulstrup og bliver ejerne af en bolig fra 2008, som byder på 161 m2 fordelt over ét plan med gulvvarme i alle rum, som opvarmes med en luft til vand varmepumpe, mens der udenfor er omtrent 2,2 hektar jord til ejendommen.

Med adresse på Krogholmvej 151 kan I se frem til at blive bosat omgivet af naturrige arealer. Derudover er I også blot en kort køretur fra alle dagligdagens gøremål, og i en radius af cirka fire kilometer når I både til skole, daginstitution og indkøbsmuligheder.

Ejendommen fremtoner nydelig med rød murstensfacade, der prydes af mørke vinduesrammer og døre. Indenfor er der i alt fire værelser, som fordeler sig i to af afdelinger. To af værelserne befinder sig i den ene ende af boligen sammen med et brusebadeværelse, mens modsatte del af hjemmet ligeledes råder over et badeværelse og to værelser. Imellem værelsesafsnittene finder I det åbne opholdsrum med køkken og stue samlet i én herlig forening. Køkkenet er fra Designa og er udstyret med alle nødvendige hvidevarer, så I kan tilberede skønne middage, som kan nydes omkring spisebordet. I stueområdet er der foruden et spisebord også rum til sofagruppen, ligesom det også er værd at bemærke de mange vinduespartier, der gavmildt lader solens stråler strømme ind. Sluttelig afrundes indearealerne af det praktiske bryggers.

Udenfor får I fornøjelsen af en stor grund, hvor der tidligere har været holdt heste. Matriklen råder over flere brugbare udhuse herunder en større bygning, der inkluderer en rummelig garage og to værksteder. Hertil er der også en solrig træterrasse, hvor I kan opholde jer og beundre udsigten til det åbne landskab.