Hjørringvej 265, 9900 Frederikshavn

Multianvendelig ejendom med god jagt, perfekte rammer til gårdbutik eller til håndværkeren

Evt. bytte med mindre hus i Strandby, Frederikshavn eller Sæby!

5 min. kørsel fra Frederikshavn får I masser af plads både inde og ude, hvis I bliver de næste ejere af denne flotte og velholdte landejendom med 8,4 ha jord, som er omgivet af smuk natur og med egen sø.

Ejendommen består af et stuehus med hele 334 m2 bolig, og hertil kommer tre store udbygninger med masser af anvendelsesmuligheder - eksempelvis dyrehold. I får også en stor fin gildesal.

Der er en rigtig god jagt på ejendommen, og I kan nyde de naturrige omgivelser i ådalen. Samtidig er hverdagens fornødenheder ikke langt væk. Det er godt halvanden kilometer til skolen i Ravnshøj, hvor I også finder daginstitution og idrætshal. Bussen stopper desuden lige ude foran døren, så I kommer også let til Frederikshavn med offentlig transport.

Ejendommen tager sig flot og præsentabel ud med stuehus og tre længer og en grusbelagt gårdsplads i midten. Stuehuset fremstår pænt og velholdt, og her er masser af plads til familien med børn. I stueplan får I blandt andet et dejligt rummeligt køkken-alrum i åben forbindelse med spisestue. Her er et godt gennemstrømmende, lyse og praktiske klinker på gulvet, og der er direkte udgang til terrasse.

Der er også en hyggelig opholdsstue med god indretningsplads. Etagen byder desuden på to værelser, et bryggers samt to badeværelser, hvoraf det største er udstyret med hjørnespa og flor bruseniche.

På førstesalen er der fire gode værelser af forskellig størrelse samt en møblerbar repos. et af værelserne har egen indgang, mens et andet har loft til kip og fransk altan. Her er masser af spændende indretningsmuligheder, og de hyggelige skråvægge bidrager til den helt særlige stemning. Endelig indeholder etagen også et toilet.

Er I blevet nysgerrige efter at høre mere om denne spændende landejendom nær Frederikshavn? Ring og bestil en fremvisning allerede i dag.