Skibsbyvej 162, 9800 Hjørring

Yderst charmerende landejendom nær Hjørring med 8 hektar jord og egen sø

I Skibsby nordøst for Hjørring ligger denne dejlige landejendom på en stor, naturskøn grund på lidt over otte hektar (80.578 kvadratmeter) med en sø og gode jagtmuligheder. Stuehuset fremstår i pæn og velholdt stand og rummer 183 kvadratmeter fordelt over en fin planløsning. Dertil kommer en maskinhal og en stor stald med hestebokse, så drømmen om hestehold kan ligeledes udleves her. Glæd jer også til den smukke have.

Beliggenheden er virkelig idyllisk, og I bliver omgivet af flotte, åbne vidder med et rigt dyreliv, som I kan nyde udsigten til fra hjemmet. Derudover er der heller ikke langt til hverdagens nødvendigheder, og inden for en radius af omtrent 2,5 kilometer finder I skole, daginstitution, indkøb og idrætshal, mens busstoppestedet ligger i gåafstand. I vil også værdsætte den nemme adgang til motorvejen, og så tager det bare ti minutter bag rattet til Hjørring centrum.

Ejendommen fra 1917 toner frem for enden af den fine allé med bøgetræer. Staldbygningen hænger sammen med stuehuset, og lidt længere væk ligger maskinhallen med mulighed for at drive erhverv.

Indenfor hersker en særdeles charmerende og indbydende stemning, der understreges af de fritlagte bjælker i loftet og de hvide, småsprossede ruder, der gavmildt lukker sollyset ind. De to stuer adskilles af elegante glasdøre, og fra den ene stue er der videre forbindelse til det pæne køkken med hvide fronter og en spiseplads.

Videre venter jer fire værelser med indbyggede skabe og et fint lysindfald. Dertil kommer et gæstetoilet, et nydeligt bryggers med gode skabsløsninger samt et lækkert badeværelse, der er forsynet med to håndvaske og en muret bruseniche.

Haven mod nord er flot anlagt med en græsplæne, der prydes af høje træer og voluminøse buske. Mod syd er haven anlagt med et drivhus, en køkkenhave og flere frugttræer og -buske. Derudover kan I glæde jer til at indtage den sydvendte fliseterrasse, hvor I kan nyde roen og den enestående udsigt over marklandskabet, hvor der jævnligt kommer råvildt på besøg.