Dvergetvedvej 512, Dvergetved, 9900 Frederikshavn

Idyllisk liebhaverejendom med god jagt i fantastisk natur

13,88 hektar jord med skov, eng, sø og åløb skaber den fortræffelige atmosfære, der kendetegner denne smukke liebhaverejendom og som har været ejet af sælger de sidste 37 År. I får et flot og præsentabelt stuehus på hele 344 m2 med seks værelser og store opholdsmiljøer, ligesom I kan se frem til gode m2 i udbygningen med mange anvendelsesmuligheder. Ejendommen ligger godt ti kilometer nordvest for Frederikshavn.

I starter med at se stuehuset, hvor de to stuer en suite beriges af det gennemgående trægulv og et slående lysindfald. Den ene stue har terrassedør samt videre forbindelse til det klassiske køkken med vitrineskabe og udskårne fronter i en støvet, grøn nuance.

Af de fire værelser ligger to i forlængelse af hinanden, så det ene af disse er ideelt til walk-in-closet eller hjemmekontor. Endelig byder etagen på et viktualierum og to badeværelser, hvor det ene udspringer fra en fin mellemgang med murstensgulv i sildebensmønster og trappe til første sal. Heroppe har reposen udgang til en altan og kan nemt indrettes som en ekstra stue. Hertil kommer to værelser og det tredje badeværelse.

Den trelængede udbygning byder på et væld af muligheder med lade, værksted og snedkeri foruden multirummet, der fremstår nydeligt med loft til kip og synlige bjælker. Her kan der eksempelvis afholdes jagtmiddag efter en fortrinlig dag på de slående arealer, der gavmildt tiltrækker rådyr, fasaner og ænder. De kuperede naturomgivelser giver kort sagt prima rammer for jægeren, og herudover er der også rige chancer for dyrehold. Slutteligt har ejendommen solfangeranlæg samt et stort solcelleanlæg på 7,68 kwh (producerer 8000-8500 kwh årligt).

Vejen, der løber forbi, er en magueritrute, hvilket er med til at understrege den idylliske natur, I bosætter jer midt i. Som supplement til skønhederne kan I cykle til Kvissel Station, mens bilen får jer til skole og dagtilbud på ti minutter. Samme transportmiddel bringer jer til tilbudene og den hyggelige stemning i Frederikshavn.