Trynmosevej 4, 9881 Bindslev

Flot og super velholdt landejendom med otte hektar jord nær Bindslev

Midt i den smukke og fredfyldte natur omtrent tre kilometer fra Bindslev ligger denne prægtige landejendom med udbygninger og 8,1 hektar jord. Her får I et hjem med masser af plads og muligheder. Stuehuset rummer to stuer, et køkken, tre værelser, et kontor, et bryggers og to badeværelser. Hertil kommer en altan og den pragtfulde, parklignende have.

Jeres nye adresse giver jer rolige og naturskønne rammer for hverdagen, mens der stadig ikke er langt til alle dagligdagens gøremål. I bil tager det under ti minutter til Bindslev, hvor I finder skole, daginstitution, indkøb og idrætsfaciliteter. Bussen kører tilmed fem minutter på cykel herfra.

Omgivet af grønne, langstrakte marker og høje træer toner ejendommen fra 1917 frem for enden af grusvejen. Det indbydende stuehus er opført med en hvid facade, der er toppet af et rødt tegltag fra 2008 med solfangeranlæg. Udbygningerne med båse, depotrum, værksted og garage er opført i samme originale stil, hvor taget er skiftet i 2006. Hele ejendommen er ydermere behandlet med silikatmaling i 2020, mens der er lavet omfattende renoveringer både ude og inde løbende siden 2007.

Inden døre udfolder de to lyse stuer sig, som er adskilt af franske døre, mens den ene er forsynet med en charmerende karnap med hvidsprossede døre ud til haven. Herfra er der adgang til køkkenet med god plads til madlavningen og et mindre spisebord. Stueplanet afrundes af et værelse, et praktisk bryggers og et flot badeværelse med bruseniche.

På første sal ankommer I til en rummelig repos med loft til kip og et skønt lysindfald fra dørene ud til den sydvendte altan. Heroppe råder I også over to værelser og et lækkert badeværelse med bruseniche og badekar.

Den vidunderlige parkhave prydes af voluminøse, farverige blomsterbuske og flere hyggekroge, heriblandt i den charmerende havepavillon.

NB: Stuehuset er forsynet med tyverialarm og centralstøvsuger.