Træholtvej 81, Bjergby, 9800 Hjørring

Flot beliggende landejendom med mulighed for salg af juletræer

Udenfor Bjergby ligger denne skønne landejendom med gode udbygninger og mulighed for værksted og plads til lift. Desuden er der cirka 3000 stk. juletræer, der kan sælges fra matriklen på lige under tre hektar med en fantastisk udsigt. Boligens areal fordeler si på 155 m2 i halvandet plan.

Velkommen til.

Ejendommen præsenterer sig nydeligt med hvid facade og sort tag. På gårdspladsen er terrassen orienteret mod nordvest, hvor I får sol helt til den går ned, mens der fortil er et hyggeligt gårdmiljø med havedam og terrasse, som er orienteret mod sydvest, så I får glæde af dagssolen herfra. Omgivelserne er naturskønne, og der er flot udsigt over de mange juletræer og åbne marker.

Indenfor skal I først se køkkenet med gulvvarme og fronter i træ, ligesom her er plads til et spisebord. I den tilstødende stue kan et langbord arrangeres i den ene ende og sofagruppen i modsatte del. I stueplanet er der også et badeværelse med gulvvarme, bruseafsnit og mulighed for at tilslutte vaskefaciliteter. På førstesalen finder I tre fine værelser, hvoraf det ene har en fast skabsvæg.

Med adresse på Træholtvej 81 får I en fantastisk beliggenhed. Området er roligt og fredeligt, og I får plads og åbne vidder omkring jer med smuk natur og en helt særlig udsigt over landskabet. I Bjergby omtrent to kilometer væk finder I både Hjørring Nordvestskole Bjergby, daginstitution og indkøbsmuligheder. Efter et kvarter i bil rammer I Hirtshals og stranden, ligesom I har nem adgang til andre lækre strande langs vestkysten og Tannisbugt.