Holtvej 3, 9881 Bindslev

Velbeliggende landejendom på ialt 209 kvm med ladebygning og garage

Drømmer I om at bosætte jer i rolige og skønne landlige omgivelser, hvor I desuden får gode muligheder for, at have hestehold på egen grund?

Så tage lige et kig på denne hyggelige landejendom mellem Bindslev og Sindal!

Her er I beliggende helt ugeneret med flisebelagt indkørsel, en flot, sydvendt have samt gode terrassemiljøer.

Her får I en ejendom med et boligareal på ialt 209 m2, en fin ladebygning og garage. Ejendommens jordtilliggende udgør lidt over 3,5 hektar, udlagt som henholdsvis have, regulære markstykker samt en mindre sø ved ejendommen.
Ejendommen, der oprindelig er opført i 1911 og om/tilbygget i 1992, har sort tegltag, sprose-termovinduer, trælofter med frie bjælker og opvarmes ved oliefyr samt luft til luft varmepumpe.

Indenfor rummer ejendommen bryggers med oliefyr og klinkegulv, soveværelse med faste skabe, to værelser, badeværelse med bruseniche, kar med håndbruse samt klinkegulv med gulvvarme, viktualierum, entré med klinkegulv og gulvvarme, køkken/alrum med god spiseplads og i åben forbindelse til den hyggelige opholdsstue, hvor der er udgang til sydvendt terrasse og have.

1. salen har egen indgang, er nyindrettet og har frie loftsbjælker, trægulv og ludbehandlet træværk, er indrettet med: depotrum, køkken i åben forbindelse til opholdsstue, badeværelse med bruseniche samt et stort soveværelse.

Jorden kan bortforpagtes, ligesom der er god mulighed for f.eks. Airbnb. Endvidere bør det nævnes at der ca. 200 meter fra ejendommen er mulighed for at leje sig ind i en ridehal.

- Mulighed for hurtig overtagelse!