Mygdalvej 50, Asdal, 9850 Hirtshals

"Stejlbjerg" - brandassurancesum på kr. 920.000 medfølger!

Du ved med det samme, at oplevelser er i vente, når du stiger ud af bilen på Stejlbjergs flotte nyanlagte gårdsplads. Her hilser det smukke stuehus på hele 435 kvm bolig dig nemlig velkommen og de markante flotte udbygninger, danner en gedigen ramme om det, der må være enhver aktiv og pladskrævende families drømmeejendom. Ideelle forhold til hold af heste (der er forberedt til hestebokse), fedekvæg eller som base for den selvstændige håndværker, selvstændige med liberalt erhverv, gårdbutik eller lagerfaciliteter til handelsvirksomhed. Beliggenheden er i top i de skønne landlige og kuperede omgivelser, fra adressen er der få min. til motorvejstilkørsel, 40 min til Ålborg, kort afstand til Hjørring, Hirtshals, Golfbane samt Kjul Strand.

Tingene er mere end i orden her på Stejlbjerg og sælgerne er gået systematisk samt grundigt til værks. Alle bygninger er sandblæst og netpudset med durapuds. I 2019/2020 malet med skalcem 100. Det skal også nævnes at der støbt ny sokkel under alle staldbygninger i perioden 2017-2018 samt etableret nyt minirenseanlæg i 2018. Stuehuset er blevet total renoveret indvendigt i 2015 og har installeret gulvvarme i hele underetagen. Stuehuset opvarmes med et Vølund stokerfyr og brændeovn.

Stuehuset fremstår med rødt tegltag (tegl fra Ilbro), hvide netpudsede ydervægge og bondehusvinduer med rødmalede trærammer. Indvendigt byder boligen på en spændende planløsning, der i stueplan har stor og rummelig entré med adgang til stort og dejligt bryggers/vaskerum med god skabsplads, lækkert badeværelse med badekar og bruseniche. Dejlig forældreafdeling med soveværelse og adgang til walk-in. Hjerterummet i boligen er det fantastiske køkken/alrum, hvor køkkenafdelingen byder på flotte køkken elementer fra Ikea, der toppes med massiv bordplade i træ og udgang til skøn terrasse. I alrummet er der plads til det store langbord og separat hyggeafdeling foran brændeovnen. Midt i alrummet er der adgang til gæstetoilet samt kontor/værelse. I forlængelse af hyggeafdelingen i alrummet træder du videre ud i mindre stue, der er indrettet som bibliotek og har udgang til dejlig terrasse. I stuehusets vestlige ende er der lækker opholdsstue med panoramaudsigt samt udgang til stor solrig sydvendt terrasse. Forgang med trappe til 1. sal. På 1. salen får du 4 skønne værelser samt badeværelse. Stort uudnyttet loftrum, hvor kun fantasien sætter grænser.

Naturen er skøn omkring ejendommen og vi skal ikke glemme at nævne, at du ved den charmerende sø, kan tage på sheltertur i din egen baghave og nyde udelivets mange glæder i den bålhytte, som sælger har opført ved stedet.

Ses vi på Stejlbjerg? Det tror jeg nok vi gør:-)