Hovedvejen 62, Tornby, 9850 Hirtshals

Landejendom med 5,5 hektar jord nord for Tornby

Nord for Tornby finder I denne landejendom fra 1927, som nu kan blive jeres. Her får I fornøjelsen af en herlig plet, hvor I kan opføre jeres drømmehus eller istandsætte det eksisterende stuehus og udhusbygningerne. Ydermere er her 5,5 hektar jord tilknyttet, og ejendommen drives desuden økologisk frem til den 1. september 2020.

Stuehuset byder på et ældre køkken i landlig stil, og herfra har I adgang til en stor stue, hvor to sydvendte vinduer bidrager til et dejligt lysindfald. Grundet stuens størrelse vil I nemt få plads til et hyggeligt spiseafsnit, et komfortabelt sofahjørne samt bogreoler. Fra stuen kan I tilgå et rummeligt soveværelse, der leder jer til endnu et værelse. Afslutningsvis møder I også et vaskerum og et badeværelse på rundturen.

Resten af bebyggelsen består af en stald, en lade og et redskabsrum. Her er også en garage og et udhus med et tilhørende skur. Derudover får I rig mulighed for at anlægge en køkkenhave eller etablere en eller flere solrige terrasser, så I kan nyde den flotte udsigt til de nærliggende, åbne marker.

Med adresse på Hovedvejen 62 kommer I til at bo i et natursmukt område med under to en halv kilometer til Tornby skole, Tornby Børnehave, idrætsfaciliteter, en togstation og indkøb. Endvidere er I blot en rask cykeltur fra den lækre Tornby Strand, mens afstanden til Hirtshals kan klares på under ti minutter i bil.

Lyder denne landejendom som noget for jer? Kontakt os i dag for at høre nærmere eller for at bestille en fremvisning.