Åstrupvej 500, 9800 Hjørring

Dejlig landejendom nær Hjørring - mulighed for hestehold

I skønne og idylliske omgivelser på Åstrupvej 500 tæt ved Hjørring finder I denne dejlige landejendom med 219 kvadratmeter bolig, anvendelige udbygninger samt 3,5 hektar jord, der tilsammen danner optimale rammer for hestehold, fedekvæg eller andre pladskrævende hobbies inde såvel som ude.

I bosætter jer med masser af natur lige udenfor hoveddøren, som skaber gode muligheder for at leve et fysisk aktivt udeliv. Samtidig er der ikke langt til bygrænsen, så I kan hurtigt nå hverdagens fornødenheder i form af skole, daginstitution, offentlig transport og indkøb.

Ejendommen fra 1830 præsenterer sig velholdt takket være løbende renoveringer. Køkken og bryggers er fra 2014, mens 2015 stod på en ny, sydvendt terrasse på omtrent 100 kvadratmeter. I 2017 blev der udskiftet yderdøre samt radiatorer på førstesalen, mens vinduerne mod nord stod for tur i 2018-2019.

Boligen fordeler sig på to veldisponerede etager, som i stueplanet råder over tre indretningsvenlige værelser, et walk-in-closet, et brusebadeværelse med gulvvarme og et praktisk bryggers. Herforuden kommer Epoq-køkkenet med tilhørende viktualierum samt stuen med parketgulv. På førstesalen venter en møblérbar repos, yderligere tre værelser og endnu en hyggelig stue.

Jorden ligger lige op ad ejendommen, og heraf er knap tre hektar på nuværende tidspunkt udlejet. Resten af grunden er indhegnet til hestefolde og anlagt som have med terrassemiljø, mens udbygningerne indeholder to stalde, en lade samt en fuldisoleret garage med depot ovenpå.

Har dette fanget jeres interesse? Så kontakt os allerede i dag for at bestille en fremvisning.