Sønderskovvej 94, Sønderskov, 9800 Hjørring

Gennemført liebhaverejendom direkte ned til Uggerby Å!

Smuk 1. klasses liebhaverejendom med et væld af skønne kvm til den pladskrævende og aktive familie. Beliggenheden er i top med udsigt til billedskøn natur med bl.a. flot udsigt/adgang til Uggerby Å og dermed perfekte rammer til dig der interesserer dig for fiskeri, jagt og natur. Ejendommen er beliggende mellem Hjørring og Sindal, hvortil der kun er få min. kørsel.

Omgivelserne er unikke og den flotte randbeplantning gør at du føler dig dejligt ugeneret. Det er altså ikke uden grund at sælger valgte netop her at opføre sin drømmebolig, der fremstår med harmoniske rene linjer med rødmalede ydervægge i træ, sorte betontegl, lavenergivinduer med hvide trærammer, 2 smukke overdækkede indgangspartier. Indvendigt mødes du af lyse kvalitetsmaterialer i form gedigne klinkegulve, Alloc-gulve på værelser, stue samt køkken/alrum , gipslofter med stuk kant, hvide fyldningsdøre og flotte tidsløse køkken- og badeværelseselementer fra INVITA. Boligen har gulvvarme overalt og er opvarmet med træpillefyr, har installeret genvexanlæg og indlagt fibernet. Herudover stor dobbelt dobbelt carport med adgang til fyrrum samt en separat afdeling med en rigtig "man cave" - det perfekte hobbyrum/gildesal med adgang til toilet og the-køkken.

Planløsningen byder på velindrettet bryggers, hvorfra der er adgang til 2 dejlige store værelser samt flot badeværelse med bruseniche. Hjerterummet i boligen er ubetinget det skønne køkken/alrum, der med masser af skønne og hyggelige kvm er det perfekte samlingspunkt for familielivet. Køkkenet er super velindrettet og der er masser af plads at boltre sig på for familiens køkkenchef. Fra alrummet er der dobbelt dør ud til skønt terrasseparti samt dobbelt franskdør ind til skøn opholdsstue. I boligens østlige ende er der indrettet en afdeling med skønt soveværelse, værelse/kontor, endnu et lækkert badeværelse samt gæsteentré.

Boligen er opført med en sjælden set og perfekt balance mellem kvalitet, detalje- og iderigdom, der skal opleves!