Rærupvej 40A, 9310 Vodskov

Liebhaveri ved Limfjorden med perfekte rammer til bolig og erhverv!

Panoramaudsigten til Limfjorden stopper aldrig med at imponere fra stuehuset, der er opført i 2005 og tilbyder lækre rammer om hverdagen, mens resten af ejendommen rummer et hav af muligheder, herunder også hold af heste eller fedekvæg. Den multianvendelige liebhaverejendom er nemlig indrettet med gode erhvervsfaciliteter - eksempelvis er østlængen med gulvvarme etableret med lager, kontorfaciliteter og et badeværelse. Den flotte vestlænge præsenterer en stor gæstebolig på 108 kvm, mens der mod nord er hal, værksteder, toilet, velfærdsrum og så videre.

Ejendommen ligger lige ned til fjorden, og der er absolut tale om en førsteklasses beliggenhed, der tilmed er lige uden for Aalborg, så I får det bedste af begge verdener. Der er heller ikke langt til bussen med afgange til Aalborg, ligesom der er nem adgang til motorvejsnettet. Når hverdagen melder sig, har I alt, hvad I skal bruge i form af skole, pasningstilbud og indkøb i en radius af få kilometer.

Det velindrettede stuehus er lyst og indbydende med en fascinerende udsigt, og kvadratmeterne er fordelt over halvandet plan med et stort køkken-alrum i stueplan. Herfra er der direkte udgang til terrassen, så rummet forenes med de storslåede omgivelser i de varme måneder. Etagen har videre en forældresektion med walk-in-closet, badeværelse med hjørnekar og terrassedør fra soveværelset. I den modsatte ende af huset er endnu to værelser med egne udgange samt et bryggers og et badeværelse. Endelig er der førstesalen med to værelser og et badeværelse samt en fantastisk udsigtsstue, hvor det betagende vue betragtes gennem glaspartiet, der også leder ud på altanen. Yderligere er her et multirum, som giver flere anvendelsesmuligheder.

En flot gårdsplads binder bygningerne sammen, mens den parklignende have er noget for sig. Her kan I sidde på terrassen ud til Limfjorden, se skibene sejle forbi fra 1. parket, lytte til bølgernes brusen eller kigge til de omkringliggende dyrefolde, der understreger idyllen.