Købstedvej 30, Tornby, 9850 Hirtshals

Liebhaverejendom i unikke naturomgivelser ved Vesterhavet

Er I på udkig efter en bolig, der byder på lidt ekstra luksus med gennemførte kvalitetsdetaljer, plads til at udleve drømmene og en ekstraordinær beliggenhed i naturens vidder? Så tag med os til denne liebhaverejendom, der ligger placeret lidt syd for Tornby Klitplantage med kort afstand til Vesterhavets brusende kyst. Tilmed får I en grund på 28,8 hektar samt eminente udbygninger, der åbner for mange muligheder.

Ejendommen, der er opført i 1912, præsenterer sig med en unik charme. Den gulmalede facade kontrasteres af hvide bygningsdetaljer og store sprossevinduer, mens taget brydes af runde kviste. Til ejendommen hører endvidere et jordvarmeanlæg.

Fra gårdpladsen kan I tilgå en dobbeltcarport og en gildesal samt en maskinhal og en løsdriftsstald – begge fra 2003 og på hver 350 kvadratmeter. Med jorden, der udgøres af ca. 4 hektar agerjord og 21,3 hektar græs og klitarealer, er ejendommen oplagt til hold af heste eller fedekvæg.

De resterende 3,5 hektar udfolder sig med en parklignende have med en idyllisk sø og masser af rum til at nyde udelivet. Hoveddøren leder jer ind til en hall, hvorfra I kan tilgå førstesalen, der har et massivt trægulv fra 2017. Her er en rummelig stue med udgang til en halvrund balkon mod syd, og videre finder I to værelser samt et lækkert badeværelse med gulvvarme og spabad.

Tilbage i stueplan ligger et tredje værelse og endnu et badeværelse, også med gulvvarme og spabad. Foruden en baggang dedikeres resten af hjemmet til et åbent opholdsmiljø med stue, køkken og alrum i en herlig forening. Det stilrene Kvik-køkken er fra 2017 og emmer af en tidløs æstetik med mørke fronter, toppet af en hvid kompositbordplade, mens her både er induktionskogezone, pyrolyseovn, loftsemhætte og udgang til terrassen.

Afslutningsvis kan I se frem til en mageløs udestue med et imponerende vinduesparti, der tilbyder en panoramaudsigt over haven og søen.

Ring for en fremvisning.