Kjulvej 13, Kjul, 9850 Hirtshals

"Gittehus" - Liebhaveri. Perfekt placeret hesteejendom ved Kjul strand - drives idag erhvervsmæssigt!

På Kjulvej 13 kan I udleve drømmen om hestehold, mens I samtidig bosætter jer i en lækker og istandsat bolig. Ejendommen er fortrinligt placeret med nem adgang til rideruter, strand og plantage, og fra stuehuset kan I nyde en dejlig panoramaudsigt over de omkringliggende folde.

Indvendigt venter jer en lys og velindrettet bolig, der takket være udførlige istandsættelser fremstår absolut indflytningsklar. Af forbedringer kan blandt andet nævnes, at der i 2017 blev udskiftet vægge, vinduer, lofter, gulve og døre i hele huset samt indlagt gulvvarme i alle rum.

Stuehuset byder på et stort og luftigt køkken-alrum, hvor der er opsat et nydeligt Vordingborg-køkken med induktionskogezone, dampovn og pyrolyseovn. Herfra kan I ubesværet bevæge jer ind i opholdsstuen, som indrammes fint af fritlagte bjælker, og det anseelige vinduesparti i gavlen lader jer træde ud på en af ejendommens to terrasser. Boligen indeholder fire værelser og to badeværelser, der begge blev renoveret i 2017 med nyt inventar. Hertil kommer et praktisk vaskerum.

I forlængelse af stuehuset ligger staldbygningen, som rummer 5 hestebokse fra Fremtiden, to opvarmede sadelrum og solarie samt et toilet til opstaldere. Dertil hører ridehallen med lys fiberbund, værksted og boks med egen udgang til fold. Udendørs blev der i 2016 etableret 20x60-ridebane og roundpen samt opsat hegn og frostfrie vandere på foldene. Desuden ligger der på grunden et ugeneret gæstehus, der er populært og efterspurgt blandt lejere fra AirBnb. Dette blev renoveret i 2019 og indeholder køkken fra Designa, stue, brusebadeværelse og to værelser.

Beliggenheden lader jer få det bedste af to verdener, da I får adresse på en tilbagetrukket og ugeneret grund, mens I også har hverdagens fornødenheder inden for en overskuelig afstand. I en radius af fem kilometer har I nemlig adgang til såvel skole, daginstitution og indkøbsmuligheder samt omtrent tyve minutters kørsel til Hjørring.

Bestil en fremvisning.