Skovbakkevej 13+70, 9800 Hjørring

Skøn landejendom med 16,7 ha og veletableret hundepension!

Denne store landejendom i Mygdal giver jer mange muligheder, blandt andet for jagt, hestehold eller for at videredrive en eksisterende hundepension med plads til 24 hunde. Indenfor har I fornøjelsen af 152 m2 boligareal fordelt i halvandet plan med køkken-alrum og stue ud i ét, tre værelser, to badeværelser, et bryggers samt en møblerbar repos. Velkommen til.

Ejendommen ligger omgivet af smuk natur med 6 hektar marker, eng og sø og 10 hektar fredskov, hvor matriklerne grænser op mod hinanden, så I får god plads at boltre jer på. I møder indkøbsmuligheder i Bjergby og Åbyen mellem seks og syv kilometer væk.

Ejendommen er opført i 1925 og præsenterer sig nydeligt med hvid facade og sort tag. I 2018 har stueplan gennemgået en større renovering, hvorfor den nu står lys og indbydende med store, grå klinker og gulvvarme under. El og vand-installationerne blev også udskiftet her.

Stuehuset udgør den ene af tre længer omkring gårdspladsen, og vi starter i det dejlige køkken, der er opsat i en praktisk U-form med hvide fronter. I åben forbindelse hertil udfolder alrummet og stuemiljøet sig, der snildt arrangeres med spisebord og sofagruppe. Stueplanet fuldendes af to badeværelser med bruseniche, bryggers samt et værelse med indbygget skabsvæg. På førstesalen finder I yderligere to værelser og en rummelig, møblerbar repos samt mulighed for opbevaring eller garderobe i to mindre depotrum.

Udenfor har I frit udsyn til de naturskønne rammer. Den store gårdsplads mellem bygningerne er flisebelagt, og fra stuen træder I ud på en anden terrasse, som er orienteret mod syd, hvorfra I ser en gammel blodbøg, der står stolt i den åbne have.

Book en fremvisning og oplev det selv.