Rammelhøjvej 551, Tolne, 9870 Sindal

En drøm af en ejendom for familien der elsker naturen, jagt og aktivt friluftsliv!

Ejendommen er smukt beliggende i særdeles naturskønne omgivelser med flot kuperet landskab, skov, lysninger, engarealer og et rigt varieret dyreliv. Alt dette kan du opleve i fred og ro lige midt i Vendsyssel. Du drejer blot fra Frederikshavnsvejen og kører ca. 500 meter mod syd ad Rammelhøjvej, så finder du en af Vendsyssels absolutte naturperler, hvor naturen omkring dig dagligt byder ind med nye og spændende oplevelser.

STUEHUSET: Charmerende stuehus der fremstår med hvide pudsede ydervægge, sprossede termovinduer og røde tegl på taget. En herlig bolig med skønne lysindfald, super veldisponerede opholdsrum og dermed masser af skønne kvm til såvel store som små. Stueetagen er gennemrenoveret af sælger i 2008/2009 og 1. salen blev ved samme lejlighed malet og der blev isat Velux vinduer i de 2 værelser. 1. salen byder stadig på mulighed for at inddrage et større uudnyttet loftrum. Boligen opvarmes med ny luft til vand varmepumpe fra Baxi.

INDRETNING: Stort og lyst bryggers med god skabs- og bordplads samt klinkegulv med gulvvarme. Lækkert køkken/alrum med oceaner af plads til af familiens daglige gøremål. Et rum der stråler af overskud og på bedste vis ledsages af det gennemgående lysindfald og har udsigt til skønne grønne omgivelser. Fra alrummet er der dobbelt fransk dør ind til dejlig opholdsstue med hyggelig brændeovn. Soveværelse. Gennemgangsværelse med adgang til børneværelse. Forgang med adgang til velindrettet badeværelse. Fra forgangen er der nedgang til mindre kælder samt trappe til husets 1. sal, der byder på børnelounge samt 2 værelser.

UDBYGNINGER: Mindre staklade der primært er brugt til oplagring af brænde og til vognly. Fritliggende bygning, der er sat istand af sælger i 2009 og i dag anvendes som atelier, værksted og fyrrum. Atelier og værksted kan nemt transformeres om til kontor, gæstebolig til B&B m.m.

KONKLUSION: En af Vendsyssels skønneste naturperler, der med sine 14,2 ha får det til at krible i selv den mest passionerede jæger/naturelsker og i friluftsmennesket generelt.