Vennebjergvej 163, 9800 Hjørring

Spændende landejendom med 11,4 ha

Leder du efter det helt rigtige landsted nær Hjørring med store udhuse og masser af plads til både familien, erhverv og alle andre gøremål? Så kan det være denne landejendom ved Gl. Vennebjerg er noget! Du får 11,4 hektar jord fordelt på 3 gode marker og et mindre engareal, et flot og velholdt stuehus på 249 m2 samt et væld af udbygninger af forskellig størrelse.

Ejendommen kan være anvendelig for en tømrer, en snedker, en murer eller anden håndværker med behov for plads til værksted og materialer.

Hovedbebyggelsen er en firelænget gård fra 1923. Stuehuset står med pæn, gulpudset facade, dannebrogsvinduer og rødt tegltag. Huset er i pæn stand og har siden 2012 fået isat nye vinduer, nye yderdøre, og så er der lagt lækker egeparket i store dele af boligen.

De fælles opholdsrum i stueplan består af et køkken med et fint viktualierum og en spisestue i forlængelse. Herfra følger to store opholdsstuer, af hvilke den ene har et kontor. Fra køkkenet er der videre adgang til et bryggers, og hertil kommer en baggang, et badeværelse og et enkelt soveværelse.

Førstesalen er indrettet med endnu en stue, to store soveværelser i hver ende af etagen, samt et mindre soveværelse og et badeværelse.

De fire længer danner en gårdplads i midten, som er asfalteret. Udemiljøet byder også på to store fliseterrasser og et hyggeligt haveanlæg med lysthus og et drivhus. Flere steder rundt om ejendommen er der frit udsyn over landskabet.

Alle dagligdagens fornødenheder inklusive supermarked, skole, idrætsforening samt børnepasning kan findes 2,5 kilometer mod syd i Hundelev.

En ejendom med rigtig mange muligheder, der dog bedst opleves ved selvsyn.

Ring hvis du ønsker en fremvisning!