Gerå Engvej 65, Gerå, 9340 Asaa

Multianvendelig landejendom med 22 hektar jord - jagt- og fiskerimuligheder

Bed & Breakfast, handelsvirksomhed, liberalt erhverv eller selvstændig håndværker - ja, mulighederne står nærmest i kø, når øjnene glider hen over billederne af denne multianvendelige landejendom i naturskønne Geraa bare en halv times kørsel fra Aalborgs byskilt. Med købet af herligheden får I et velproportioneret stuehus, en kæmpe isoleret værkstedshal, en kombineret stald og lade samt ikke mindst 22 hektar jordarealer med et snoende åløb i baghaven og 300 meter strandbred direkte ved Kattegat, hvorfor dyrelivet er mangfoldigt.

Jagt- og fiskerimulighederne er dermed også enestående med masser af dyrevildt på den kæmpemæssige grund, som på nuværende tidspunkt er korttidsudlejet og hovedsagligt består af markarealer.

Alle bygningerne er velopførte, og den knap 600 kvadratmeter store kombinerede værksteds- og maskinhal er helt ideel for håndværk eller industri. Hallen har nemlig både to gange fem meter høje el-hejseporte, el- og trykluftsinstallationer samt kompressor til værkstedsdrift. I den ene ende af hallen er der også et lager, badeværelse samt kontor.

Jeres dyrehold og mindre maskiner får gode forhold i stalden og laden, som tilsammen danner en hesteskosform. Foruden staldens og ladens mange kvadratmeter er der herovre også en håndfuld disponible rum, et fyrrum, en garage samt endnu et kontor med toilet.

Hovedhuset fordeler sig over halvandet plan og er opført i gedigne materialer, idet der eksempelvis er indvendige døre i massiv Oregon Pine og smagfulde bøge- og askegulve. Hele førstesalen består af en soveafdeling med et toilet og tre værelser, hvoraf det ene har altan med en imponerende naturudsigt.

Foruden et værelse består stueplanet af en entré, et bryggers, to opholdsstuer, et køkken-alrum samt et indbydende badeværelse med badekar og bruseniche, hvor sanitet og skabselementerne er af nyere dato. Madlavningen bliver til en leg i det charmerende Biga-køkken, mens der fra alrummet er udgang til terrassemiljøet i den velanlagte have, hvor vandklukkene fra åen og udsigten til naturen får jer helt ned i gear.

Velkommen til Gerå Engvej 65!