Hjørringvej 160A, Hørby, 9300 Sæby

Hesteejendom med to boliger.

Med 24,53 hektar jord, en rummelig ridehal og masser af kvadratmeter i staldene er der ingen tvivl om, at heste har det godt på Dansbjerg. Mennesker får tilsvarende fine forhold, for landejendommens store stuehus suppleres nemlig af et fuldt udstyret anneks, hvilket giver plads til flere generationer, Bed & Breakfast eller noget helt tredje.

Tilværelsen forsødes yderligere af de idylliske naturomgivelser og den korte afstand til Hørby, som byder på indkøbsmuligheder, pasningstilbud og skole for de mindste klasser. Når I får brug for at komme til en større by, ligger Sæby 10 kilometer væk.

På ejendommen har der tidligere været rideklub med undervisning og opstaldning, og det er naturligvis oplagt at fortsætte på samme vis. En anden indtægtskilde kan være at leje ejendommens anden boligenhed ud, med mindre I altså ønsker at have al pladsen for jer selv.

Staldene er primært indrettet til løsdrift, blandt andet i en nyere tilbygning, og der er desuden god plads til opsadling. Ude finder I blandt andet en dressurbane og en nyere ovalbane til islandske heste - og uanset racen får I garanteret glæde af de fantastiske ridemuligheder på egen jord. Vil I hellere træne indenfor, rummer den 1.371 m2 store ridehal en 20x40 m bane med fiberbund.

Agerjord, indhegnede græsfolde, skov, skrænter og enge. Jorden er både funktionelt anlagt til hestedrift og frydefuld i al sin naturpragt, og så er jagtmulighederne glimrende. Gårdens vindmølle er fortsat under den gamle, fordelagtige ordning, og endelig skal det nævnes, at ejendommen blev omlagt til økologi i 2016.

Stuehuset er et charmerende bekendtskab fra 1913 med et boligareal på 215 m2. Dertil kommer et anneks på 96 m2, som blev omfattende renoveret i 2008. Begge boligenheder fremstår i fin stand, og som seneste opdatering blev stuehuset malet i 2017. Mellem de to boliger ligger en stor terrasse, hvorfra I har udsigt til den frodige have og en lille dal, hvor hestene kan græsse.

Vi kan fortsætte fortællingen, men det kræver næsten en fremvisning at få overblik over alle detaljerne. Glæd jer til at komme forbi og fornemme idyllen!