Vejby Sønderhede 25, 9760 Vrå

Skøn landejendom med skov, sø og jord til dyrehold

Drømmer I om at flytte på landet? At få plads til at dyrke jeres hobbyer, få det til at spire i køkkenhaven og lade heste eller fedekvæg græsse på markerne? Denne skønne landejendom giver jer rige udfoldelsesmuligheder, for med i købet følger gode udbygninger og cirka 12,4 hektar jord. Hele herligheden ligger på en lille, fredelig vej - blot fem kilometer fra Vrå og ti kilometer fra Løkken.

De landlige rammer er gennemført idylliske. I den lille sø svømmer andepar rundt mellem åkanderne, mens rådyrene trives i skoven. Jagtmulighederne er fortrinlige i skoven, som er på cirka fem hektar med blandet løv- og nålebeplantning - hvor I naturligvis også kan hente ved til brændeovnen.

Marker og et engområde giver plads til afgræsning af dyrehold, men der er også mulighed for udlejning af en del af jorden eller for yderligere skovrejsning.

Stalden ved siden af den isolerede garage er oplagt til kreaturer, og hvis I vil holde heste, kan der installeres bokse i laden - og derudover er der masser af ekstra kvadratmeter til hobbybrug og opbevaring.

De smukke naturomgivelser kan nydes fra både stueplan og førstesalen i stuehuset, som er opført i 1912 og udvidet i 1980. Siden er huset løbende vedligeholdt, og det er opdateret med blandt andet nyt tag i 2006 og et moderne badeværelse fra 2013. Stilen er lys og indbydende oppe og nede - både på husets fem værelser, i førstesalens stue og i stueplanets kombinerede køkken-alrum og stue.

Haven er enkelt anlagt med en lille køkkenhave og en stor græsplæne. Skoven giver læ, så I kan nyde tilværelsen på terrassen - og hvis drømmen er at være selvforsynende, kan I så tomater i drivhuset og lave saft i grovkøkkenet, når æbler og mirabeller modnes.

Vi kan berette meget mere, men en ejendom af denne kaliber fortjener at blive set med egneøjne. Kontakt os, så arrangerer vi en fremvisning.