Ølandsvej 4, Horne, 9850 Hirtshals

På Ølandsvej 4 i det kuperede marklandskab lige udenfor Horne finder I Frisgaard: En landejendom, der med 20 hektar jord og en moderne og særdeles stor stald er perfekt til hesteejere, der gerne vil have en hel flok heste gående. Bedre betingelser er sværere at finde for de firbenede familiemedlemmer.
Stalden er fra 2010, så I kan forvente, at den lyse og venlige bygning lever op til alle normer og krav. Hele 36 heste er der plads til, og fra alle boksene har hestene mulighed for at stikke hovedet ud i det fri. En ridehal findes endnu ikke på grunden, men hvis det er et ønske at have indendørs ridefaciliteter, er der indhentet tilladelse til at bygge ridehal og halmlade. Til gengæld findes der allerede en stor udendørs ridebane etableret efter internationale mål. Fem folde og to engstykker har I desuden på jorden, hvoraf resten i øjeblikket anvendes til agerbrug. Al jorden kan inddrages til hestefaciliteter, og ellers er der mulighed for at bortorpagte eller sælge jord fra.
En parkeringsplads med strømforsyning og direkte adgang til foldene giver plads til autocampere og hestetrailere.
Selve stuehuset er opført i 1939 og ligger højt med smuk udsigt over marklandskabet og fint udsyn over foldene og stalden. Med et boligareal på 230 kvadratmeter er der god plads inden døre - men det kunne trænge til at blive renoveret, hvis ikke I vælger at bygge helt nyt. Haven er simpelt holdt med nyanlagt græsplæne.
Frisgaard ligger få hundrede meter udenfor Horne, så børnene kan nemt selv gå til skolen og idrætshallen. Derudover kommer I til at bo i et ideelt hesteområde med hestehold på alle gårdene på Ølandsvej. Få minutters kørsel til motorvejsnettet og under ti minutter i bil til Hirtshals er andre plusser ved beliggenheden.
Vi ser frem til at vise jer rundt på Frisgaard - kontakt os i dag, hvis det lyder som et sted for jer og jeres heste.