Kærsgårdvej 3, 9800 Hjørring

Flot landejendom med naturskøn beliggenhed

Det er ganske sigende, at Margueritruten passerer forbi i nærheden af denne landejendom, for den ligger på en af danmarkskortets særligt skønne pletter. Kjærsgård Strand og Tornby Klitplantage er tæt på, og fra den knap tre hektar store grund er der udsigt over kuperede marker og frodige læbælter - ja, endda helt til Tornby Bjerg.

Sådan et sted er det perfekte sted, hvis I vil bo med frisk luft i lungerne og ro i sindet. Samtidig er der to kilometer til togstationen i Vidstrup, fire kilometer til Tornby og omtrent syv kilometer til Hjørrings bymidte, så turen ind til hverdagens bekvemmeligheder bliver heller ikke strabadserende.

Det klassisk udformede, grundmurede stuehus blev opført i 1930, mens de to staldlænger er lidt ældre. Et stort maskinhus er kommet til i mellemtiden, så alt i alt er der masser af plads til familieliv, hobbyprojekter og eventuelt erhverv eller dyrehold.

Boligarealet lyder på 249 m2 - og så er hele førstesalen endda ikke udnyttet, i tilfælde af at de mange værelser og store opholdsrum ikke rækker. De originale fyldningsdøre og trægulve er flot bevaret, og bag stueetagens listeloft er der stadig stukornamenteringer at finde. Huset fremstår pænt og velholdt, og det opvarmes af et effektivt pillefyr fra 2014.

Stuehuset er perfekt placeret, så sprossevinduerne mod syd giver udsigt over gårdspladsen, haven og videre ud over de åbne marker. Mod nord ligger en parklignende have med krogede frugttræer, og grunden byder derudover på flere solrige udsigtsposter - for eksempel de sydvendte terrasser og den vestvendte bålplads, som kan prale af at have de flotteste solnedgange.

Rådyr kigger næsten dagligt forbi på grunden, men her kan altså også oplagt findes plads til et par heste eller en flok får. På hesteryg kan I ride direkte ud i den skønne natur - og hvis I hellere vil følge mountainbikeruter frem for ridestier, er der ligeledes mulighed for det i lokalområdet.

Desuden mulighed for leje af jord - Kontakt os for nærmere information og en fremvisning af Kærsgårdvej 3!